Владимир Карамазов: Ще съм първият българин с Community във Viber

Владимир Карамазов

Снимка: Facebook

Владимир Карамазов, актьор, Facebook:

Не обичам много да се хваля, защото човек трябва да се доказва с действия и талант, но сега имам повод да го направя. Как точно стана ще разказвам друг път. Важното е, че е факт. Аз ще съм първият българин с Community в платформата Viber.

Ще се опитам да обясня накратко. Това ще е мое пространство, в което ще имам в пъти по-пряк и истински контакт с вас. Публиката и феновете ми, без които моето творчество би било излишно. Това ще е непринуден чат – такъв, какъвто осъществявате със своите близки във Viber.

Пространство, в което директно като съобщение ще виждате всичко за мен – личен и професионален живот, в текст, снимка или видео.

Това Community е моят начин да съм близо до моите почитатели и да споделям какво ме вълнува, вдъхновява, тревожи, какво ми се случва.

Влизането във Владимир Карамазов Community става много лесно – чрез този линк.
https://vb.me/vladokaramazov

Последвайте го и вече сте в моята общност. Подготвям иновативни неща – интересни допълнения, такива каквито в социалните мрежи няма. А когато последователите станат достатъчно много, ще пусна в действие моята секретарка. Един робот, който ще отговаря на всички ваши въпроси, ще селектира интересните питания и ще ми ги предава.

Ще си има име, биография, ще е мое подобие, но в пъти по-секси, интелигентен, красив и най-важното – безсмъртен. За да бъде всичко първокласно разработваме забавни стикери, свързани с моята личност и роли в театъра, киното и телевизията. Те ще се теглят безплатно от Sticker Market-а.

И в чатовете ще ни е по-забавно, лесно и цветно. Нещата ще се случват поетапно, едно по едно. Световната мрежа Viber в момента e пред старта на нови функционалности и възможности в Community-тата. Уверявам ви, че предстоят много интересни неща.
Светът върви напред. Социалните мрежи и месинджинг каналите се развиват. Горд съм, че съм сред първите и че заедно с вас ще отидем на следващото ниво като комуникация и връзка.

Един творец е загубен без своите последователи и фенове. Щастлив съм, че вече мога да ви поканя в това ново виртуално място на Viber и връзката ни да е много по-директна.

Напред към бъдещето.
https://vb.me/vladokaramazov

Вашият коментар