До едно момиче Дивна и за… нашата Кристин

От Facebook, Izabela Gospodinova по повод катастрофата, при която певицата Дивна предизвика, в която пострада, но и рани тежко приятелката си, моделът Кристин Илиева.

До едно момиче Дивна!

Дълго опитвах да задържа това което ще напиша за себе си ! Но не мога . Може би това е единственият начин чувствата ми да стигнат до ума на момичето Дивна .

Не искам и няма да те съдя за това което направи . Но не мога да не търся отговор за тов,а което не правиш .

Твоето безразличие и страх от закона се довеждат до два телефонни разговора на родителите ти , един sms до приятел и няколко лични въпроса към лекуващия лекар .

В каквото и състояние да се намираш заради стореното , състоянието на твоята ,,приятелка,, е много по тежко . Но тя се бори и няма да се предаде .

Но колко по-леко щеше да бъде и за двете, ако не ѝ беше обърнала гръб и беше до нея в този момент. Каквото и да се е случило, тя е жива, а вие бяхте приятелки . Приятелите са заедно и в добро и в зло .

И точно в нещастието , което ти ѝ причини, това приятелство щеше да бъде истинско . Ти трябваше и трябва да си до нея , да лекуваш душата ѝ и да не я предаваш !

Децата на твоята възраст спасяват животни , спасяват умиращи коне , замръзнали щъркели , прегазени кучета !

Браво на родителите на тези деца ! Ти трябваше да си до твоята приятелка , дори и някой да те обвинява, трябваше да изтърпиш в името на приятелството .

Искрено се надявам когато твоят шок отмине, да се осъзнаеш и да мислиш и действаш като едно смело момиче , което е пример за много български деца !

Нашата Кристин ще мине през този Ад . Тя ще се бори , ще се бори заради себе си и всички, които я обичат . Крехкото ѝ тяло крие огромна сила !

На теб желая достойнство , за да продължиш да гледаш хората в очите ! Желая ти да не губиш приятелите си и ти самата да бъдеш истински приятел !

Ти трябва да си там до нея !

Вашият коментар